Jdi na obsah Jdi na menu
 

Áčko veze z Čimelic pohár za 3. místo

21. 1. 2020

Začátkem ledna jsme se opět zúčastnili turnaje v Čimelicích, který patří mezi naše již tradiční turnaje.  Ve skupině jsme nejprve na narazili na tým Kostelce, se kterým jsme si hravě poradili výsledkem 6:0. Poté přišel na řadu nováček píseckých futsalových soutěží a to tým FOR FUN, který nás chvilku trápil, ale nakonec z toho bylo opět naše vítězství a to výsledkem 3:1. Ke třetímu utkání jsme nastoupili proti nejtěžšímu soupeři ze skupiny a následně i vítězi celého turnaje týmu Smetanovy Lhoty "A" a zrodila se spravedlivá dělba bodů v poměru 1:1. Poslední utkání ve skupině jsme odehráli s AC Parta. Jelikož jsme věděli, že po klopýtnutí Smetanky s For Funem (1:1) nám stačí k vítězství ve skupině i remíze, tak jsme k utkání přistoupili trošku laxně a nakonec jsme z utkání odešli pouze s potřebným bodem za remízu 1:1.

 

Díky prvnímu místu jsme v play-off narazili na domácí tým Bar Čimelice, který obsadil ve skupině "B" druhé místo za favorizovanými Mirovicemi. S Barem jsme odehráli vyrovnaný zápas, který rozhodla naše nedůslednost v závěru utkání, kdy jsme promrhali vedení 2:1 a  nakonec odešli poraženi v poměru 2:3 :( 

Ve druhém semifinále, které bylo opět velice vyrovnané, si poradila Smetanka "A" s Mirovice 2:1.

 

V boji o třetí místo se utkali vítězové obou skupin, kteří nepotvrdili papírové předpoklady. Opět se jednalo o vyrovnané utkání, které jsme si tentokrát již pohlídali a zvítězili v poměru 3:1.

 

Finále svedlo asi nejnapínavější podívanou, když o konečném vítězi celého turnaje rozhodli až pokutové kopy po kterých bylo šťastnější mužstvo z rodiště Jana Kollera a to tým Smetanovy Lhoty "A".

 

Opět se potvrdilo, že turnaje v Čimelicích nám sedí a pravidelně si odvážíme nějaký ten pohár. Letos to byl pohár za třetí místo, ke kterému jsme si přibalili i cenu pro nejlepšího hráče turnaje, kterou letos obdržel Michal Peklo. Zároveň se potvrdilo, že turnajová vítězství obhajovat neumíme :( A na vítězství z loňského roku se nám stejně jako na prvenství z roku 2017 navázat nepodařilo. Tak snad opět za rok :D 

 

  wanasto-a---cimelice-2020.jpg

Horní řada: Ondřej Humr, Igor Antony, Jiří Motejzík, Michal Peklo

Dolní řada: Yoni Giradey, Karel Poskočil, Stanislav Šteier