Jdi na obsah Jdi na menu
 

Druhé podzimní kolo

1. 12. 2013
Přinášíme aktuality z dalšího kola ve kterém se Áčko utkalo ve dvouutkání nejdříve s mužstve FC Motor ve kterém prohrálo 3:4, když v poslední sekundě inkasovalo z pokutového kopu. Ze 7 gólů, které v tomto utkání padly jich pět dali hráři Wanasta. Bohužel dva dal Tomáš Blažek, kterého jsme před začátkem podzimní části soutěže pustili na hostování právě do Motoru. Za nás se trefili 2x Martin Císařovský a jednu branku zaznamela naše navá akvizice z rozpadnuvšího se týmu River Plate Adam Brožík, který mohl s polečně s Jiřím Motejzíkem rozhodnout, když šli těsně před koncem na osamoceného golmana, ale chtěli to dohrát až do "kuchyně" což se jim nepovedlo a soupeř to z brejku, z kterého byla nakonec penalta, potrestal.
K druhému utkání Áčko nastoupilo proti dalšímu nováčkovi týmu Klabzuba Team. Utkání s nováčkem nebylo vůbec jednoduché a opět se ukázala naše střelecká nemohoucnost. Naštestí jsme utrpěli vítezství 2:1, když se dvakrát trefil Jiří Motejzík.
 
Druhé kolo odehrálo i Béčko, které mělo na programu pouze jedno utkání s týmem Latro. Nakonec se opět dočkalo bodového zisku a to za remízu 3:3, kdy po poločase prohrávalo 0:1. V tomto utkání se trefil Viktor Kaiser a dvě branky přidal golman Áčka Karel Poskočil. Ke konci utkání mohl rozhodnout právě náš nejlepší střelec, ale v situaci, kdy se octl sám před brankářem soupeře selhal, protože mířil
 
 
Nyní nás čeká nabitý program během prosince:
 
  8.12 - se utká Áčko s týmy FC Tchibuk, AC Dream Team
15.12 - se utká Béčko s týmy FC Hazard, FC Špitál
22.12 - se utká Áčko s týmy FC Unbroken ( Tex Color "B" ), Real Club
25.12 - se utká Béčko s týmy FC Handball, SK Svěžící Žďár
26.12 - se utká Áčko s týmem Palma
26.12 - se utká Áčko i Béčko s pivíčkem U Srnků
29.12 - se utká Béčko s týmy SK Sršni, FC Brufen 800