Jdi na obsah Jdi na menu
 

KOZINA Cup v Oleksovicích

7. 7. 2013

kozina---wanasto.jpg

V pátek 5.7.2013 se naše mužstvo zúčastnilo IX. ročníku
kozina-1.jpgKOZINA Cupukozina-2.jpg
na hřišti Dynama Oleksovice
( okres Znojmo )
 
Turnaj pořádaný místním týmem futsalu FC KOZINA Oleksovice se odehrál za až moc slunečného dne. Přijelo celkem 25 týmů z České a Slovenské Republiky, které pořadatelé nalosovali do pěti skupin ze kterých následně postupovali první tří do play-off a doplnil je nejlepší tým z místa čtvrtého.

K prvnímu zápasu jsme nastupovali již v 8:30 což se na nás dost podepsalo po čtvrteční přípravě v hospodě na hřišti. Než jsme se probudili a zjistili, že už se hraje, tak jsme prohrávali 0:3 s týmem KLASICI Jihlava. Nakonec jsme jim podlehli 2:6 kdy se za nás trefili König J. a Peklo M. Nutno dodat, že to byl nejlepší tým naší skupiny, který si nakonec vybojoval druhé místo v celém turnaji.

K druhému utkání jsme nastoupili proti týmu ŠPEKÁČCI Miroslav ( okres Znojmo ). Tento tým nakonec skončil na posledním místě naší skupiny a my jsme s ním pouze remizovali 2:2 kdy se opět střelecky prosadili obránci König J. a Peklo M.

Dále nás čekalo mužstvo CARPE DIEM Brno, které jsme porazili 3:1 a začali jsme živit šanci na postup do play-off. V tomto utkání se k našim dvoum střílejícím obráncům přidal konečně útočník Císařovský M.

Abychom s jistotou postoupili do vyřazovacích bojů museli jsme přehrát tým TJ TAHITI z Moravského Krumlova, což se nám povedlo i díky dvěma trefám probuzeného střelce
Königa D. ( na tomto turnaji se trefil po dvou letech ). Nakonec jsme vyhráli 4:0, když další trefy zaznamenali König J. a Císařovský M.
 
I díky tomuto výsledku jsme obsadili druhé místo v naší skupině "E":
kozina---tabulka.jpg
 
V osmifinále jsme narazili na tým JAROMKY ( okres Třebíč ), který obsadili ve své skupině "A" taktéž druhé místo, když podlehli pouze loňským vítězům. Získali 9 bodů
se skóre 13:5. Ve vyrovnaném utkání jsme prohráli 0:1. když se opět projevila naše impotence v zakončení, která nás provázela celou letošní futsalovou sezonou.

Nervözní střídačkaMomentka z osmifinále

 

 

 

 

 

 
Po vyřazení z play-off jsme se začali připravovat na veřerní zábavu, kterou měl na starosti tým SPEKTRUM Oleksovice, který díky nám skoro nestihli otevřít místní partket v MS Oleksovice.
WANASTOOOOOOOOOOOOOO
 
Turnaj jsme odehráli ve složení:
Brankář: Cardoso
Obránci: Keňas, Rybíz, Němej, Bróža, Seny Útočníci: Dáda, Múza, Cíca, Rybka, Přéma
 
 
Střelci mužstva:
4x - König J. ( Keňas )
3x - Peklo M. ( Němej )
2x - König D. ( Dáda )
       Císařovský M. ( Cíca )
 
 
Na turnaji se představili i naše dvě nové ( doufejme ) posily
Rybár T. ( Rybka )  a Brožík A. ( Bróža )

 Více foto na:
http://bedacermak.rajce.idnes.cz/Kozina_cup_9.rocnik_-_Oleksovice_-_5.7.2013/