Jdi na obsah Jdi na menu
 

Turnaj Čimelice 2014 - Wanasto "B"

19. 1. 2014
dsc_0197.jpgdsc_0201.jpgStejně jako minulý týden se i Béčko zúšastnilo turnaje v Čimelicích, který pořádá Václav Houška.
Náš tým odjel ve složení ( viz. foto pod článkem )

Turnaj poznamenala neúčast týmu TJ Hradiště, kteří nepřijeli a tak bylo 9 týmů rozděleno do dvou skupin - bohužel jedna z nich nebyla kompletní

 
K prvnímu utkání jsme nastoupili proti týmu Mirovic, který nás porazil 0:2 - ještě jsme nepřišli na to, jak dávat góly . Po zápase jsme se přesunuli ke zdroji ( dodávce s pitným režimem ) a rozebrali situaci.
 
Jak se ukázalo, trenérova slova nepomohla a místo toho abychom hráli od zadu, tak jsme v druhém utkání prohráli 1:4 s týmem Králova Lhota, když náš první úspěch na turnaji zaznamenal Pavel Žižka. Opět jsme se po utkání odebrali na poradu.
 
Po této poradě jsme nastoupili proti týmu Strakonic, a jak se ukázalo, porada zabrala a zrodilo se naše první vítězství v poměru 2:1. Když se trefili Michal Peklo a Pavel Černý - snad jeho první gól za Wanasto v mistrovském utkání .
 
V posledním utkání ve skupině nás čekal tým Semic a v tomto utkání se rozhodovalo a třetím místě ve skupině. I tento zápas jsme vyhráli poměrem 2:1. O naše trefy se postarali Karel Poskočil a Michal Peklo.

tabulka.jpg

vysledky.jpg

V play-off nás čekal druhý tým skupiny B, kterým se stala Smetanova Lhota. Ve vyrovnaném utkání jsme dlouho vedli 1:0, ale nakonec nás Smetanka zatlačilo a zaslouženě vyrovnala na konečných 1:1. Naší branku vstřelil Karel Poskočil, který našel opět střeleckou mušku, jako v podzimní části soutěže. A jak to v play-off bývá člo se pokutové kopy, ve kterých jsme na soupeři nestačili a prohráli 2:3. Když za nás proměnili Karel Poskočil a Michal Peklo. Neúspěšní exekutoři penalt byli: Pavel Černý, Josef Vrba, Petr Vokatý.

 
 
 
 
Naši střelci:
2x - Karel Poskočil
     - Michal Peklo
1x - Pavel Žižka
     - Pavel Černý

salovka-cimelice-2014-35--4-.jpg

Stojící z leva: Pavel Žižka, Daniel Jonszta, Karel Poskočil, Pavel Černý, Josef Vrba,
Vlastimil Šindelář - nehrající trenér, Petr Vokatý
Sedící na sudu: Michal Peklo, Jiří Doležal